Jahanje

Za one koji ljepote okolica Rovinja žele doživjeti na autentičan način, osigurali smo mogućnost jahanja konja u nesposrednoj blizini kampa Val Saline.

Galerija
Jahanje

Jahanje

Zabavan odmor u zelenom okruženju pružit će vam Jahački centar “Haber” koji se smjestio nedaleko kampa Val Saline do kojega možete lako doći i biciklom.

Info: www.farma-haber.com

T: +385(0)917244277

     +385(0)98368454

Bilo da ste početnik ili napredni jahač Jahački centar “Haber” će sa svojim rasnim i plemenitim životinjama omogućiti i organizirati: šetnju na konjima za početnike, šetnju na ponijima i konjima za djecu, školu jahanja (za početnike i napredne jahače), terensko jahanje ili šetnju na konjima u prirodi za početnike pod osiguranim stručnim vodstvom i slične itinerare.

Jahački centar "Haber" bavi se više od 30 godina uzgojem trakenerskih konja – španjolskih konja (P.R.E.) i ponija, sa desetogodišnjim iskustvom. Školu jahanja (FN - registrirana škola jahanja) vodi diplomirani Instruktor (FEI- trener).

Osim toga, na farmi je moguće školovati konje za sve kategorije konjičkog sporta, kao i pripitomljavanje divljih konja i korekcije ponašanja kod traumatiziranih konja. Škola radi u sklopu Konjičkog kluba „Sveta Eufemija“, čiji jahači vrlo uspješno nastupaju na dresurnim i preponskim natjecanjima do najteže kategorije. Treninzi konjičkog kluba održavaju se na jahačem manježu sa posebnom podlogom određenih mjera. Za jahanje na terenu, u prirodi, postoje niz različitih staza, različitih dužina, prikladne za sve kategorije i uzraste jahača.

Uz uzgoj konja i školu jahanja na farmi se bave i uzgojem autohtonih životinja Hrvatske, s ciljem otvaranja genoparka. Na farmi se uzgajaju istarska goveda i istarski magarci, posavski konji, te autohtone vrste pasa (tornjak i hrvatski ovčar).

Više info


Rezervacije