Najslađe parcele

smještene uz čisto Jadransko more i okružene mirisima zelenila Mediterana, u ugodnoj hladovini, uživat ćete u blagodatima prirode, uz zagarantiranu udobnost koju nude parcele kampa Val Saline.

Galerija
Najslađe parcele

Parcele Val Saline

Parcele za kampiranje počinju na samoj obali mora i lagano se penju prema obližnjim oranicama i vinogradima, veliki dio parcela smješten je u prirodnom hladu mediteranske vegetacije i sve one svojom veličinom i opremljenošću osiguravaju savršenu udobnost prilikom kampiranja.

Posjetite nas i promatrajte zalazak sunca u prvom redu do mora!

Parcele:

PRESTIGE MARE SUPER parcele smještene su u prvom redu do mora, veličine od 90 do 140 m2. Opremljene su priključkom na struju, vodu i odvodnju, numerirane i ograđene zelenilom.

PRESTIGE MARE parcele smještene su u prvom redu do mora, veličine od 90 do 140 m2. Opremljene su priključkom na struju, numerirane i ograđene zelenilom.

LUXURY MARE parcele smještene su u neposrednoj blizini mora,veličine od 90 do 140 m2. Opremljene su priključkom na struju, vodu i odvodnju, numerirane i ograđene zelenilom.

PREMIUM parcele nalaze se 50-100 m do mora, veličine od 90 do 140 m2. Opremljene su priključkom na struju, vodu i odvodnju, numerirane i ograđene zelenilom.

COMFORT parcele nalaze se u neposrednoj blizini recepcije i lagune/bazena, veličine od 90 do 140 m2. Opremljene su priključkom na struju, vodu i odvodnju, numerirane i ograđene zelenilom.

Info:
 • na parcelu se može smjestiti: 1 kamp prikolica/šator i dječji šator 3x2 m, 1 vozilo
 • priključak struje 16 A. Svakoj parceli pripada jedna utičnica za struju numerirana istim brojem.
 • sanitarni objekti rasprostranjeni po cijelom kampu, ravnomjerna udaljenost od parcela do sanitarnih objekata. Uz standardnu opremu visoke kvalitete, pronaći ćete i dječje sanitarije i prostorije za presvlačenje dojenčadi, kupaonice prilagođene osobama s posebnim potrebama, prostorije za pranje rublja (perilice rublja,sušilice rublja - prodaja žetona na recepciji) i posuđa te prostorije za pražnjenje kemijskih toaleta.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Odlazak: Parcela mora biti oslobođena do 13 sati i vozilom napustiti naselje u protivnom će se zaračunati još jedan dan. Parcelu ostaviti urednu i čistu. Gosti koji putuju prije 7 sati dužni su vozilo ostaviti do ponoći prethodnog dana na parkirnom mjestu ispred kampa.

U kampu je na raspolaganju gostima dodatno:

 • na recepciji: prodaja izleta, najam bicikla i bicikala za djecu, internet kutak, prodaja žetona za perilice i sušilice za rublja, usluga najma frižidera na recepciji uz nadoplatu, usluga najma depoa, usluga najma SUP,-a, kajaka i pedalina uz nadoplatu, bankomat
 • mala lučica za plovila do 5 metara dužine sa slipom za spuštanje brodica u more
 • servis za otpadne vode iz kamp prikolica i autodomova
 • mjesto za pranje auta, kamperske opreme i brodica
 • e-punionica sa 2 stanice za punjenje - snaga punjenja 22 kW. Priključak Type 2 (Mennekes). Mjesto za punjenje nije moguće rezervirati. - korištenje bez naknade

Usluge u blizini kampa - info recepcija:

 • turistička ambulanta
 • apoteka
 • najam manjih motornih brodica
 • punionica i prodaja plina